04—02—2020

Obert el període de sol·licitud de subvencions per les entitats i associacions del poble

Ja s’han publicat les bases de la convocatòria per les subvencions que dóna l’Ajuntament de Sant Hilari a les entitats i associacions del poble.

El termini de presentació de les sol·licituds serà a partir de l’endemà de la publicació d’aquestes Bases específiques i fins el 6 de març de 2020 a les 12 de la nit i podeu consultar  les bases que regulen aquesta convocatòria i tota la informació a l’espai ENTITATS d’aquesta pàgina web.

Com ja és habitual en aquests darrers anys, representants dels partits polítics amb representació al ple, juntament amb representants de les entitats i associacions del poble acordaran l’atorgament de les subvencions, a través del Consell de Subvencions.

Aquest consell està integrat pels següents membres:  presidit per l´Alcalde, o regidor en qui delegui,  regidor/a competent en la matèria objecte de subvenció,  regidor/a competent en matèria de participació ciutadana, un regidor/a representant de cada grup polític municipal de l´Ajuntament; 4 representants fixes de les entitats del municipi relacionades amb l´esport, la cultura, el medi ambient, i la solidaritat, escollits  per ells mateixos de forma consensuada o per majoria. Animem a totes les entitats i associacions a participar.

 

Consulta les bases aquí

Notícies