09—02—2020

Novetats en els Pressupostos Participatius 2020

El proper divendres 14 de febrer a les 7 de la tarda, a la casa de cultura, tindrà lloc la presentació del projecte pressupostos participatius d’aquest 2020, en la que serà ja la quarta edició a Sant Hilari Sacalm.

Novetats en els Pressupostos Participatius 2020

Enguany, els Pressupostos Participatius començaran aquest mateix mes de febrer, amb la fase de propostes oberta a la ciutadania. Aquesta és una novetat respecte a l’edició anterior, en la que la ciutadania va poder escollir entre 4 projectes proposats per  l’Ajuntament. Ara són les hilarienques i els hilariencs, qui podran proposar els projectes, que després d’una validació tècnica i econòmica, es sotmetran a votació.

A l’igual que l’any passat, el pressupost municipal ha reservat una partida d’inversions per els pressupostos participatius, de fins a 50000€.  Aquest projecte té la voluntat de fomentar, apoderar i implicar la ciutadania en la presa de decisions sobre el destí d’una part dels recursos públics. La participació ciutadana és imprescindible per aquest projecte, ja que tant huarà de participar en l’elaboració de les propostes, com en l’elecció dels projectes prioritaris pel municipi.

 

La sessió de presentació  d’aquest divendres 14 detallarà com i a través de quins canals es podran presentar els projectes, i quins mecanismes de votació es posaran a disposició de la ciutadania.

Notícies