01—06—2020

Nova web al Centre Esportiu Municipal de Sant Hilari

cemsanthilari.cat és l’adreça de la nova pàgina web del Centre Esportiu Municipal, en la que trobaràs tota la informació relacionada amb l’equipament i totes les activitats.

Nova web al Centre Esportiu Municipal de Sant Hilari

Des de la regidoria d’esports i l’empresa gestora de l’equipament us volem donar la benvinguda en aquest nou espai virtual del CEM Sant Hilari, un espai que pretén ser una eina de comunicació i de gestió entre la població i el centre esportiu.

 

La incorporació de les noves tecnologies a les nostres vides, així com les noves exigències provocades per situació de pandèmia sanitària mundial en la que ens trobem, estan generant molts canvis en el dia a dia de la nostra societat, uns canvis que ens obliguen a adaptar-nos, transformar-nos i reinventar-nos per tal que el centre esportiu segueixi sent el màxim d’operatiu possible.

 

Així doncs, aquesta plataforma, a part de ser una eina informativa (on trobareu els serveis, les activitats dirigides, l’equip, les quotes, diversos articles esportius i de salut…), també és un espai de gestió, que us permetrà realitzar operacions online sense necessitat d’acudir presencialment a la instal·lació, com ara la inscripció als campus d’estiu o la reserva dels diferents espais, procurant així agilitzar els tràmits i garantir al màxim les mesures de seguretat i distanciament.

 

Després de dos mesos difícils i amb moltes restriccions, sobretot de mobilitat, tenim ganes de moure’ns i fer-vos moure. L’activitat física és imprescindible per una bona salut física i mental. En som conscients i per aquest motiu farem tot el que estigui a les nostres mans per seguir oferint un bon servei des del CEM  i anar-lo millorant i adaptant constantment.

 

Estigueu atents i atentes a totes les novetats i serveis que anirem oferint per aquest mitjà electrònic. Estem segurs que amb aquest nou camí ens serà més fàcil avançar plegats.

 

Si vols conèixer la nova web clica aquí

Gràcies a totes i a totes per la comprensió i la confiança

Notícies