16—03—2021

Nova senyalització de rutes turístiques

Unes noves senyals de fusta indicaran les diferents rutes turístiques del poble

Nova senyalització de rutes turístiques

Durant el mes de març es posarà la nova senyalització de les rutes turístiques. El material serà de fusta i si abans eren de mides i colors diferents, ara seguiran un mateix estil.

 

El procés es durà a terme per trams. Es començarà per la Font d’en Gurb i la Font Vella i, a continuació, es posaran els indicadors a Sant Miquel de Les Formigues, al Nen Jesús de Praga i als Boscos d’en Serrallonga. Finalment, es procedirà a senyalitzar les rutes BTT.

 

Hi haurà una senyalització a l’inici de cada ruta amb un codi QR perquè la gent pugui descarregar-se un butlletí informatiu amb dades generals de la ruta i s’afegiran informacions puntuals quan es consideri oportú.

 

Al llarg del camí hi haurà cartells informatius per indicar la varietat de rutes i cada itinerari es distingirà amb un color diferent.

 

Cal destacar que s’ha fet alguna modificació de les rutes. L’itinerari de la Font de la Formiga, que abans era circular, ara és d’anada i tornada pel mateix camí i s’ha unit amb la ruta dels Boscos d’en Serrallonga.

Notícies