01—08—2020

Nova línia de subvencions per ocupar locals buits del nucli antic.

L’Ajuntament de Sant Hilari aprova una línia de subvencions per a la implantació de noves activitats econòmiques al nucli antic del municipi.

Nova línia de subvencions per ocupar locals buits del nucli antic.

Seguint el projecte iniciat ara fa un any sobre la dinamització comercial per l’ocupació dels locals buits, l’Ajuntament ha aprovat unes bases per atorgar una subvenció a aquells emprenedors o empresaris que iniciïn o traslladin la seva activitat a un dels locals buits del nucli antic del municipi, establint com a perímetre subvencionable el delimitat per les vies Plaça del Dr. Gravalosa, Passeig Font del Cirerer, Carrer del Sagrat Cor, Passeig de la Font Vella, Carrer de Sant Josep, Carrer Verge del Dolors i Carrer Dr. Morales.

 

Seran subvencionables totes les activitats econòmiques obertes al públic, comercials o de serveis i podrà beneficiar-se’n qualsevol persona física o jurídica titular de l’activitat implantada.

 

La quantia de la subvenció serà de 500€ a l’obertura de l’activitat, de 500€ addicionals al complir un any de funcionament ininterromput i de 500€ addicionals més al complir dos anys, de forma que l’import màxim acumulable per cada local ocupat serà de 1.500€.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament pretén incentivar l’inici de nova activitat econòmica i també fomentar la dinamització econòmica i social del nucli antic del municipi ocupant els locals que actualment estan en desús.

 

A continuació document adjunt amb les bases de la subvenció.

 

Documents adjunts

Notícies