30—12—2020

Missatge de Ses Majestats els Reis d’Orient per els nens i les nenes de Sant Hilari

Els Tres Reis dirigiran un missatge als infants del municipi, el proper divendres dia 1 de Gener a les 4 de la tarda, a través del canal de YouTube de l’Ajuntament.

Missatge de Ses Majestats els Reis d’Orient per els nens i les nenes de Sant Hilari

A punt de finalitzar aquest complicat 2020 els més menuts esperen amb moltes ganes l’arribada dels Tres Reis de l’Orient.

Ses Majestats saben que amb la situació de pandèmia tots i totes ens hem preguntat si aquest any la Comitiva Reial podria fer l’habitual cavalcada pels carrers del centre del poble, o bé fins i tot, si els Tres Reis podrien o no, venir a Sant Hilari.

 

Des de l’Ajuntament us volem fer saber que podeu estar ben tranquils perquè aquest maleït virus no pot ni podrà mai amb la màgia dels Tres Reis, i aquests vindran a Sant Hilari el dia 5 de gener, a les 6 de la tarda puntuals,  com cada any.

 

A més, en Melcior, en Gaspar i en Baltasar volen dirigir un missatge a tots els nens i a totes les nenes de Sant hilari, i és per això que us emplacen al Canal de YouTube de l’Ajuntament, aquest proper dia 1 de gener a les 4 de la tarda.

 

Podeu accedir-hi clicant aquí: Missatge de Ses Majestats els Reis d’Orient

Notícies