01—06—2022

Més premis de la Setmana de l’Esport

L’equip prebenjamí del Club Esportiu Sant Hilari, l’Èric Donadeu i la junta fundadora del Club Bàsquet Sant Hilari reben els guardons de la Setmana de l’Esport

Més premis de la Setmana de l’Esport

Dissabte també es van entregar els guardons de la Setmana de l’Esport que reconeixen els valors, l’èxit esportiu de l’any i el mèrit esportiu dels esportistes, clubs o entitats esportives de Sant Hilari.

 

El premi VALORS DE L’ESPORT se l’emporta l’equip prebenjamí del Club Esportiu Sant Hilari, que ha quedat campió de la seva categoria practicant un joc atractiu i demostrant ser una pinya. Amb una plantilla de només set jugadors, l’equip ha treballat incansablement tres dies a la setmana per tal d’anar millorant i adquirint el mètode de joc de combinació que s’està promulgant des de la Direcció Esportiva del club.

 

El guanyador de l’ÈXIT ESPORTIU DE L’ANY, que valora la fita més gran de la temporada, és per l’Èric Donadeu Llorà, tercer classificat al Mundial de culturisme natural WNBB a la categoria Sub-25.

 

I la MEDALLA AL MÈRIT ESPORTIU s’entrega a la Junta Fundadora del Club Bàsquet Sant Hilari, un club que ja acumula 35 anys d’història. Des de la Taula Sectorial d’Esports en fan aquesta valoració:

 

“Va ser l’any 1987 quan l’Àngel Serradesanferm va parlar amb un grup d’amics que es reunien un cop per setmana al pavelló per fer un partidet. Aquestes trobades eren fruit de la motivació per part d’un grups d’alumnes que jugaven a bàsquet a l’escola i volien seguir mes enllà de la competició escolar.

Van fer una primera reunió en la qual també hi van assistir alguns pares i jugadors dels que serien els primers equips del Club i d’aquesta reunió en va sorgir la primera junta. Aquesta, es va constituir per afrontar la temporada “87-88” amb pares, jugadors i simpatitzants del bàsquet. Es van poder formar tres equips a les categories de cadet, juvenil i sènior (tots ells masculins), tot i que el club va anar creixent i es va convertir també en un referent per l’esport femení.

La junta estava formada per en Cassià Ruiz López, en Josep Taberner Recasens, en Josep Tordera Homs, l’Avel.lí Garcia Fernández, l’Anna Vidal Pallarols, en Jordi Pallarols Hortal, en Ramon Donadeu Torras, l’Antoni Brugué Casas, l’Antònia Busquets Rocasalba, en Ramon Rosquellas Ramon, la Rosa Farrarons Folgarolas, l’Ernest Auseller Cerver, en Ramon Pallarols Cullell la Maria Ripoll Ripoll, l’Esteve Moré, entre d’altres persones que es van embrancar en engegar aquesta nova entitat esportiva, dedicant temps a promocionar l’esport al nostre poble.

35 anys després de la seva constitució, segueixen vigents dintre del club els valors fundacionals del CBSHS. Per tot això, el poble de Sant Hilari els hi concedeixi la Medalla al Mèrit Esportiu.”

Notícies