16—10—2023

Més de 4.000 persones passen per Fira Guilleries

Una cinquantena de parades omplen les places i carrers del nucli antic de Sant Hilari

Més de 4.000 persones passen per Fira Guilleries

La 6a edició de Fira Guilleries ha estat un èxit de participació amb més de 4.000 visitants. Les places i carrers del nucli antic del municipi s’han omplert amb unes cinquanta parades de productors locals de les Guilleries i artesans de Catalunya i una zona de mostra d’oficis artesans com el de cisteller, ceramista o torner.

 

La fira s’ha complementat amb un ampli ventall d’activitats: demostració de cuina de les Guilleries, jocs de fusta gegants, taller d’elaboració de pomades amb herbes remeieres, música en viu, art al carrer, una marxa popular entre castanyers o una mostra de microteatre en diferents escenaris del poble. A més, Els Guillats de La Selva, la colla castellera formada per membres de diferents municipis selvatans, han fet la seva primera actuació a Sant Hilari.

 

La gran acollida de Fira Guilleries també s’ha vist a l’aparcament d’autocaravanes de la zona esportiva amb més de cent trenta autocaravanes. La fira, que va néixer amb l’objectiu de potenciar el territori de les Guilleries i els seus encants, va creixent a cada edició i involucra altres municipis de les Guilleries.

 

Des de l’Ajuntament de Sant Hilari en fem una valoració molt positiva i agraïm a paradistes, entitats i establiments locals, músics, artistes, actors i actrius, talleristes, geganters, castellers, ponents, torners de Sant Hilari, el cisteller, el ceramista, cuiners, representants d’altres ajuntaments de municipis de Les Guilleries, personal de brigada i de turisme de l’Ajuntament de Sant Hilari i a tothom que va contribuir a fer que l’esdeveniment fos tot un èxit.

Notícies