30—05—2023

Més de 1.000 participants a la Trail Guilleries

Els boscos de les Guilleries han vist passar més de 750 corredors i 250 caminants en la 5a edició de la cursa

Més de 1.000 participants a la Trail Guilleries

Durant aquest cap de setmana s’ha celebrat amb èxit la cinquena edició de la Trail Guilleries, una cursa que passa per corriols i camins de les Guilleries i que any a any bat rècords de participació.

 

La primera Trail va comptar amb 200 inscrits, la segona va duplicar les xifres fins a 400, la tercera va superar les 726 persones, la quarta va tancar inscripcions amb 815 i aquesta cinquena ha tingut 1.045 participants.

És una cursa que aplega corredors d’arreu de Catalunya i altres indrets de l’estat espanyol i de l’estranger. El dissabte es va disputar la Trail Guilleries Kids, les curses infantils, i l’entrega de premis va comptar amb la presència de la presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme, Mercè Rosich. Diumenge van tenir lloc les curses per a adults (de 16, 26 i 42 km) i la caminada d’11 quilòmetres.

La sortida i l’arribada era a la plaça Gravalosa, al centre del municipi, i la música en directe de dissabte i una sessió de discjòquei diumenge van acabar d’amenitzar aquesta celebració esportiva multitudinària. Els guanyadors i guanyadores de les curses es van emportar una cistella de productes locals de les Guilleries i la classificació es pot consultar al web trailguilleries.cat.

 

Més d’un centenar de persones voluntàries han format part de l’organització i s’han encarregat de dissenyar el recorregut, senyalitzar els camins i preparar els avituallaments i cuidar tots els detalls per oferir una bona cursa. La Trail Guilleries és un dels esdeveniments destacats de la Setmana de l’Esport, que s’allargarà fins al 4 de juny.

Notícies