22—09—2021

L’opció B és la proposta guanyadora de les millores a la plaça Moragues

La plaça Moragues recuperarà l’aigua del fossat i es restaurarà el paviment amb sauló

L’opció B és la proposta guanyadora de les millores a la plaça Moragues

L’opció B s’ha imposat als altres dos projectes de millora i això implica que el terra serà de sauló i que la plaça tornarà a tenir el fossat ple aigua i serà envoltat d’una zona enjardinada.

 

Han participat en el procés de votacions 329 hilariencs i hilarienques i el resultat final és de 144 vots per l’opció B; 122 per l’opció A i 63 per l’opció C.

 

Recordem que la votació deriva dels Pressupostos Participatius 2021. Les cinc propostes amb més vots van ser les millores a la Moragues (100 vots), la col·locació d’un contenidor d’oli usat i minideixalleria (89 vots), la construcció d’un parc infantil a la plaça Lluís Companys (62 vots), la creació d’una zona de bicis i moto trial (60 vots) i la renovació de l’entrada del municipi (51 vots).

 

A partir d’aquí, es va obrir un nou procés per escollir com podem millorar la plaça Moragues. I ara, un cop decidit com ha de ser, començaran les obres amb l’objectiu que la remodelació de la plaça sigui una realitat abans que acabi l’any.

 

Agraïm la col·laboració de les més de tres-centes persones que han participat en el procés de participació i seguirem insistint en la importància d’implicar a la ciutadania en decisions importants del poble.

Notícies