15—07—2020

Lliurament d’un gronxador adaptat gentilesa de l’Associació de Comerç i Turisme i l’Obra Social “la Caixa”

La campanya solidària que cada any organitza l’Associació de Comerç i Turisme de Sant Hilari Sacalm enguany ha portat el nom de “tots els infants volen gronxar-se”.

Lliurament d’un gronxador adaptat gentilesa de l’Associació de Comerç i Turisme i l’Obra Social “la Caixa”

Aquest divendres 10 de juliol de 2020, als Jardins de Can Rovira, l’Associació de Comerç i Turisme ha fet lliurament a l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm d’un gronxador inclusiu per a nens i nens amb dificultats de mobilitat. 

 

El gronxador adaptat ha estat finançat gràcies als donatius de la campanya solidària portada a terme per l’Associació de Comerç i Turisme, juntament amb l’aportació econòmica de l’Obra Social “la Caixa”, i es col·locarà al parc infantil de la Plaça de l’Ajuntament, al costat de la font del Cirerer.

 

La campanya, que anualment organitza l’Associació, té finalitats diverses sembre de caire social i en benefici de la comunitat. L’any passat va tenir com a objectiu potenciar la integració social dels nens i nenes amb mobilitat reduïda mitjançant gronxadors adaptats, sota el títol de Tots els infants volen gronxar-se!.

Notícies