17—06—2021

Lliurament dels Premis de recerca Josep Moragues

Els guanyadors i guanyadores de l’edició d’enguany han estat Anna Puig, Helena Campmajó, Coral Riu, Hicham Laaouni, Josep Sánchez, Ariadna Argemí i Emma Puigderrajols

Lliurament dels Premis de recerca Josep Moragues

Ahir es va fer l’entrega dels Premis Moragues als alumnes de 4t d’ESO que han fet un treball que promou la recerca experimental o teòrica en qualsevol matèria, ja sigui científica o dels àmbits d’humanitats i de les ciències socials.

 

Els guardons es divideixen en dues categories. Per una banda, cada centre escolar de Sant Hilari pot presentar 8 treballs de temàtica lliure en la categoria General i, per l’altra, la categoria Violeta tracta sobre dones silenciades pel masclisme de l’època que els va tocar viure.

 

L’acte es va celebrar a la Sala de Plens a les 7 de la tarda i el jurat format per Mercè Pujol, Mireia Fàbregas i Montse Molist va decidir el veredicte:

 

CATEGORIA GENERAL

 

IES Anton Busquets i Punset

 

Treball grupal: “Creació d’indicadors de pH amb elements naturals” d’Anna Puig i Helena Campmajó

 

Treball individual: “Els desapareguts de la Guerra Civil Espanyola” de Coral Riu Manuel

 

Col·legi Sant Josep

 

Treball grupal: “Quin impacte tindrà la programació en el futur?” de Hicham Laaouni i Josep Sánchez

 

Treball individual: “Podríem renunciar a la tecnologia?” d’Ariadna Argemí Ruiz

 

CATEGORIA LA VIOLETA

 

“En el món de la moda, qui portava els pantalons?” d’Emma Puigderrajols Fauria

 

Els guanyadors de la categoria general s’han emportat 150 € i una entrada doble a Sant Hilari Aventura. Els de la categoria Violeta han guanyat 150 € i el carnet de soci de La Violeta.

 

El jurat ha tingut en compte l’originalitat, el caràcter interdisciplinari del treball, la metodologia i el rigor científic de les conclusions, la qualitat lingüística i la presentació general i la utilització de noves tecnologies.

 

Els treballs premiats són publicats al web de l’Ajuntament i enregistrats a l’arxiu municipal.

Notícies