22—06—2022

Lliurament dels Premis de Recerca Josep Moragues

Els guanyadors i guanyadores de l’edició 2022 han estat Ivet Flores, Nil Rodríguez, Isaac Canaleta, Irma Masnou, Neus Gros, Jana Pla, Joana Gallart, Mireia Recasens i Berta Masó

Lliurament dels Premis de Recerca Josep Moragues

Ahir es va fer l’entrega dels Premis de Recerca Josep Moragues als alumnes de 4t d’ESO que han fet un treball que promou la recerca experimental o teòrica en qualsevol matèria, científica o dels àmbits d’humanitats i de les ciències socials.

 

L’acte es va celebrar a la Sala de Plens i el jurat format per Núria Guitart, Ramón Pallerols i Joan Castells va decidir el veredicte:

 

CATEGORIA GENERAL

 

IES Anton Busquets i Punset

 

Treball grupal: “Com afecta l’esquizofrènia a les persones? I als adolescents?” d’Ivet Flores Córdoba i Nil Rodríguez Córdoba

 

Treball individual: “La transsexualitat” d’Isaac Canaleta

 

Col·legi Sant Josep

 

Treball grupal: “Les nostres aigües: per regar, què tal?” d’Irma Masnou Colon i Neus Gros Gandia

 

Treball individual: “I jo, també seria bruixa?” de Jana Pla Bonvehí

 

CATEGORIA LA VIOLETA

 

“El reggaeton: sexualitat, discrimina i infravalora la dona?” de Joana Gallart, Mireia Recasens i Berta Masó.

 

Els guanyadors de la categoria general s’han emportat 150 € en vals per gastar als comerços locals. Per la categoria individual el premi eren 75 € i per la categoria Violeta els premiats s’han endut 150 euros per gastar amb material escolar i un any de sòcia de l’Associació de Dones la Violeta.

 

El jurat ha tingut en compte l’originalitat, el caràcter interdisciplinari del treball, la metodologia, el rigor científic de les conclusions, la qualitat lingüística, la presentació general i la utilització de noves tecnologies.

Notícies