20—01—2023

Les deu taules sectorials de Sant Hilari es troben per fomentar el treball en xarxa

La Sala Noble acull una trobada d’espais comunitaris amb una trentena d’assistents

Les deu taules sectorials de Sant Hilari es troben per fomentar el treball en xarxa

Ahir va tenir lloc una trobada d’espais comunitaris on van assistir una trentena de persones de les deu taules sectorials que hi ha a Sant Hilari. Els objectius eren posar en valor la tasca del treball comunitari, afavorir la participació ciutadana i del teixit associatiu i posar en comú què és i què fa cada espai per fomentar el treball en xarxa.

 

Hi havia representants de les taules de Benestar i Comunitat de Gent Gran, Benestar i Comunitat de Joves i Addiccions, Ciutadania, Esports, Turisme, Salut, Accessibilitat, Comissió d’Igualtat (i +LGTBI), Pla Educatiu d’Entorn i la taula d’entitats culturals, que és de nova creació.

 

Es va obrir un interessant debat i es va veure la important tasca que es fa des de cada espai comunitari.

 

A la trobada hi havia personal tècnic, membres de l’equip comunitari de la Selva, entitats, ciutadania i l’alcalde Joan Ramon Veciana, que va destacar la gran quantitat d’espais participatius que tenim al municipi i va fer una valoració molt positiva d’aquesta “taula de taules”. L’alcalde afirma que això ha de servir “per treure’n informació i fer més divulgació per aconseguir fer créixer la participació”.

Notícies