05—12—2022

L’arbre d’arbres és un gran reclam d’aquest Nadal

Són 11 metres d’alçada d’un arbre format per 70 avets

L’arbre d’arbres és un gran reclam d’aquest Nadal

Un arbre d’arbres d’onze metres d’alçada format per setanta avets ‘abies nordmanniana’ llueix a la plaça Jacint Verdaguer i ens acompanyarà fins que s’acabin les festes al gener.

 

De les Guilleries en surten molts arbres que es reparteixen arreu del país i a l’estranger i, enguany, a Sant Hilari hem volgut innovar amb una decoració nadalenca pionera a l’estat espanyol.

 

El compte enrere de l’encesa de llums del dissabte 3 va anar a càrrec del periodista Espartac Peran que també va destacar aquest arbre que ha generat una gran expectació a hilariencs i visitants. Centenars de persones d’arreu de Catalunya ja han començat a visitar l’arbre i es preveu que sigui un reclam durant totes les festes.

 

D’activitats a Sant Hilari n’hi haurà moltes i, ahir, per exemple, Valentí Maymó va recitar ‘El poema de Nadal’ de Josep Maria de Sagarra, sencer i de memòria, amb acompanyament de música de tenora, en un acte organitzat pel Grup Sardanista de Sant Hilari.

 

Altres propostes nadalenques són el Parc Infantil de Nadal, el Campus Esportiu de Nadal, el tió que repartirà regals als infants el matí del 24 de desembre, l’obra ‘Quins pebrots’ del Grup de Teatre de Sant Hilari el mateix dia de Nadal, el concurs de pessebres, les exposicions de diorames, la cavalcada reial o els concerts amb les corals Petits Cantaires, Veus Alegres, Cor Lutiana, Coral de Can Blat.

Notícies