24—04—2020

L’Ajuntament es posa en contacte amb les empreses i autònoms del municipi per conèixer quina és la seva situació davant el COVID-19

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica s’està contactant amb les empreses i autònoms del municipi per conèixer la seva situació davant de l’estat actual provocat pel COVID-19.

L’Ajuntament es posa en contacte amb les empreses i autònoms del municipi per conèixer quina és la seva situació davant el COVID-19

L’objectiu és poder-ne fer una valoració el més acurada possible i tenir una visió global per poder definir quines són les necessitats i tenir més informació de cara al disseny de les mesures i ajudes oportunes.

 

Amb aquesta finalitat, s’ha elaborat un formulari que s’ha fet arribar a les empreses i autònoms del municipi. Algunes de les preguntes formulades van en relació al ritme de treball, el volum de vendes, si s’ha demanat un ERTO, si s’han demanat ajudes a la Generalitat o a l’Estat, etc. Durant la setmana, des de l’Ajuntament, també es contactarà per telèfon per facilitar la resposta al formulari si la via telefònica resulta més còmode per les empreses i autònoms.

 

Per altra banda, cal recordar que l’Ajuntament ofereix un servei de suport a la dinamització econòmica, i s’ha facilitat el telèfon de la persona de referència que els pot informar i guiar en temes com les accions o iniciatives per intentar pal·liar l’efecte o la sol·licitud d’ajudes autonòmiques i estatals.

 

Per contactar-hi via correu electrònic sfabrega@selva.cat o bé telefònicament al 634210552

 

Notícies