13—08—2020

L’Ajuntament dona ajuts a les famílies amb beca menjador per garantir l’alimentació dels infants i joves durant el mes d’agost.

L’Ajuntament fa entrega de vals regal a les famílies d’infants  i joves amb beca menjador, per la compra d’aliments i productes bàsics al comerç local.

L’Ajuntament dona ajuts a les famílies amb beca menjador per garantir l’alimentació dels infants i joves durant el mes d’agost.

La Generalitat de Catalunya va posar en marxa unes targetes moneder per garantir l’alimentació als infants i joves durant el període de confinament, des del març fins al 19 de juny. Posteriorment el Departament d’Ensenyament de la Generalitat ha indicat que el termini per utilitzar-les finalitza el 31 de juliol i per tant cal exhaurir el saldo abans d’aquesta data, ja que es procedirà a recuperar els diners que hi hagi a les targetes i que no s’hagin gastat. Les famílies han de guardar les targetes i les hauran de tornar a l’escola dels seus fills i filles durant el mes de setembre.

 

Els diners de les targetes moneder corresponien als imports de la beca menjador atorgada a cada infant que quedaven pendents en suspendre’s el servei de menjador per la COVID-19 el passat 13 de març i fins a l’acabament del curs escolar. Aquestes targetes moneder es van lliurar personalment a cada família i es poden utilitzar per comprar articles de primera necessitat en qualsevol establiment comercial que admeti el pagament amb targeta.

 

L’Ajuntament de Sant Hilari, concretament des de la regidoria de Serveis Socials, ha previst donar  vals per valor de 20€ per cada infant  que té atorgada aquesta beca menjador per tal de poder comprar articles d’alimentació en els comerços del municipi. Aquesta mesura, no només vol garantir l’alimentació d’infants i joves si no que al mateix temps vol contribuir a dinamitzar el sector comercial del municipi.

 

Aquesta també és una mesura que l’Ajuntament de Sant Hilari adopta per pal·liar els efectes de la Covid-19, per una banda ajudant a les famílies que tenen atorgada la beca menjador i per altra banda injectant una quantitat de diners per dinamitzar al comerç local, en el sector de l’alimentació d’alimentació.

Notícies