21—05—2020

L’Ajuntament de Sant Hilari subvenciona als joves d’entre 18 i 30 anys per a realitzar el curs de monitors de lleure.

El consistori hilarienc aposta per donar suport a la formació dels joves en un moment d’incertesa també per el col·lectiu.

L’Ajuntament de Sant Hilari subvenciona als joves d’entre 18 i 30 anys per a realitzar el curs de monitors de lleure.

La regidoria de Joventut havia organitzat un curs de monitor de lleure per aquesta Setmana Santa que finalment no es va poder dur a terme a causa de l’estat d’alarma degut a la pandèmia del COVID-19.

 

La crisi sanitària que hem patit a nivell mundial deixarà seqüeles importants a nivell social, econòmic i laboral que afectaran a tots els col·lectius, també a la gent jove. Per aquest motiu, els espais joves de la comarca s’han coordinat per poder tirar endavant aquest curs, que pot ser una oportunitat formativa i d’accés al món laboral per al jovent, en uns moments que es preveuen especialment difícils.

 

S’ha organitzat una edició del curs adaptada a la situació actual, que es desenvoluparà en format online i que es durà a terme durant el 25 de maig i el 7 de juliol de 2020 a càrrec de  la Fundació Pere Tarrés. La formació s’adreça a persones de St.Hilari, Arbúcies, Vilobí d’Onyar, Sils i Santa Coloma de Farners.

 

L’Ajuntament, conscient de la situació complicada que viu la societat, ha posat en valor aquesta formació com a una oportunitat per a joves del municipi d’accedir al món laboral i ha volgut subvencionar bona part de l’import a interessats i interessades  d’entre 18 i 30 anys amb padró al municipi.

 

A més, considerem el lleure com una eina educativa i de cohesió social, i més ara que els infants i joves necessiten gaudir, compartir i aprendre en el seu temps lliure i amb monitors formats podrem garantir una educació integral i de qualitat pels nens i nenes de Sant Hilari.

Notícies