30—06—2020

L’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm injecta 12.000€ al comerç local a través de vals descompte.

Sota el lema “Guanya tu, guanyem tots” la campanya promou la reactivació i dinamització econòmica del sector comercial del municipi.

L’Ajuntament de Sant Hilari preveu una inversió inicial de més de 130.000€ per fer front a la crisi provocada pel Covid-19.

L’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm injecta 12.000€ al comerç local a través de vals descompte.

A partir de la primera setmana de juliol, les persones que comprin als establiments locals podran obtenir vals descompte bescanviables a diferents comerços del municipi.

 

L’Ajuntament de Sant Hilari destina 12000€ que, repartits en vals regals, seran un suport tan a la ciutadania com al sector comercial i conseqüentment a l’economia del propi municipi, fet que s’evidencia en el mateix eslògan de la campanya “Guanya tu, guanyem tots”.

 

Els vals es distribuiran en urnes pels diferents establiments i tothom que hi compri realitzant una despesa mínima de 10€, podrà treure una butlleta que, si la sort l’acompanya, estarà premiada amb un val descompte nominatiu de 5€, 10€ o 15€ a bescanviar al comerç que s’indiqui (per un valor total de 12000€). S’establirà un període determinat per bescanviar els vals, essent la data màxima el 12 d’octubre d’aquest mateix any.

 

Aquesta mesura impulsada per l’Ajuntament de Sant Hilari, a part de ser una injecció econòmica pel sector, fomenta la reactivació econòmica del comerç local i posar en valor la compra de proximitat.  Aquesta acció s’emmarca dins les línies d’ajut que la regidoria de promoció econòmica ha desenvolupat per a pal·liar la crisi econòmica actual a conseqüència de la pandèmia del Covid-19. Aquesta primera línia promou la reactivació del consum i promoció local i inclou altres accions, com l’edició d’un vídeo que posa en valor el comerç de proximitat i apel·la a la ciutadania a fer poble o una campanya de promoció turística que arribarà a tv3 també aquest mes de juliol.

 

Paral·lelament, l’Ajuntament treballa també dues altres grans línies d’ajuts, una adreçada a les famílies més vulnerables, especialment aquelles que han vist com la seva situació empitjorava arran de la crisi del Covid-19, i una altra línia per impulsar l’activitat econòmica i fomentar l’emprenedoria, amb l’objectiu de creació d’economia local.

 

En total l’Ajuntament de Sant Hilari ha previst una inversió inicial de més de 130.000€ que ha d’ajudar al municipi a pal·liar els efectes d’aquesta crisis sanitària, social i econòmica.

Notícies