20—01—2020

L’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm impulsa el I Cicle de Xerrades i tallers d’educació per la Salut 2020: +FAMÍLIA

L’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm, a través de les Regidories d’Educació i Salut, organitza un cicle de diverses xerrades i tallers que s’oferiran durant aquest 2020 sota el nom +FAMÍLIA.

+FAMÍLIA neix de la necessitat de divulgar temes per fomentar l’educació més enllà dels centres educatius; per la promoció de la salut; per tractar temes d’actualitat i d’interès per a la població i, per tal d’informar d’una manera entenedora sobre tot allò que preocupa a la societat. I, d’aquesta manera, refermar el compromís envers la qualitat de vida del nostre poble. Per tant, podem dir que engloba diverses temàtiques d’interès per les famílies de Sant Hilari.

 

El projecte arrenca aquest mes de Gener amb una xerrada adreçada a pares i mares sobre com prevenir infeccions respiratòries a càrrec de la fisioterapeuta Lídia Homs i continua amb una explicació sobre el servei de Teleassistència adreçat a persones que generalment viuen soles.

 

Durant el mes de febrer, es realitzaran dues xerrades adreçades a pares i mares d’alumnes sobre com afrontar la sexualitat amb els adolescents a càrrec de professionals de Grup Nut.

A més, en els propers mesos s’abordaran altres temes com: el bullying, els TEA, el consum d’alcohol i drogues, l’ús de dispositius mòbils, la gestió de la ràbia en la infància, la sexualitat i la lluita contra la violència masclista i lgtbifobia entre els joves, el sol pèlvic, entre d’altres.
Aquest és un projecte viu, ja que ha previst treballar temes ben diversos detectats i recollits des de diferents àrees, però resta obert a noves propostes i noves necessitats. Si creieu que el projecte pot treballar alguna altra temàtica, només cal que ho proposeu a través del correu electrònic de la Regidora d’Educació gvila@santhilari.cat.

Notícies