24—05—2020

L’Ajuntament de Sant Hilari promociona el comerç local amb l’elaboració d’un vídeo

L’Ajuntament de Sant Hilari està treballant amb un paquet de mesures per minimitzar l’impacte de la crisi en el sector comercial i dels autònoms. El proper 25 de maig s’estrena un vídeo per promocionar del comerç local.

L’Ajuntament de Sant Hilari promociona el comerç local amb l’elaboració d’un vídeo

Des de la regidoria de promoció econòmica s’ha dissenyat una campanya que posa en valor el comerç local, no només per la seva rellevància econòmica, si no també per la seva capacitat de cohesió social, de creació d’ocupació estable i de dinamització del municipi. Al mateix temps, la campanya de promoció del comerç de proximitat apel·la a la solidaritat i responsabilitat col·lectiva visibilitzant la capacitat que tenim la ciutadania com a consumidors de provocar beneficis en el nostre entorn.

 

Aquesta campanya arriba a la capital de Les Guilleries aquest dilluns 25 de maig en forma de vídeo i amb un missatge inequívoc que vol posar èmfasi en el valor afegit que suposa, per al consumidor, el comerç local; un comerç de qualitat, amb atenció personalitzada i amb identitat i caràcter propis que tenen un impacte important en el paisatge dels nostres carrers.

 

La regidora de Promoció Econòmica, Marta Sastre, explica que “la campanya vol incentivar la compra de proximitat i recordar a la ciutadania que els nostres comerciants, que ens ofereixen tot el que necessitem al costat de casa, ara han de rebre, més que mai, la confiança de tots i totes per tirar endavant els seus negocis i retornar la vida al nostre municipi”.

 

Els protagonistes del vídeo són bona part dels establiments i comerciants del municipi. Per escollir-los s’ha realitzat un sorteig seleccionant dos comerciants dels diferents sectors (carnisseries, peixateria, fruiteries, perruqueries, pastisseries i forns de pa, moda i joieries, restauració i un grup d’altres, on s’hi van incloure les òptiques, ferreteries, drogueries, estancs, tintoreria, llibreries i decoració).

 

L’Ajuntament de Sant Hilari està convençut que, en tots els àmbits i també en el comercial, ara més que mai cal posar en valor el que tenim a casa, i entre tots i totes, tornar a omplir el nostre poble de vida i remor.

I com diu la campanya, és el moment de valorar el nostre comerç, perquè és qualitat, confiança i compromís.

Ara és moment d’aixecar persianes i fer poble!

Notícies