01—09—2020

L’Ajuntament de Sant Hilari instal·la un gronxador adaptat

Aquest gronxador és gentilesa de l’Associació de Comerç i Turisme de Sant Hilari a través de la campanya solidària “tots els infants volen gronxar-se”.

L’Ajuntament de Sant Hilari instal·la un gronxador adaptat

L’Ajuntament de Sant Hilari ha instal·lat un gronxador adaptat, al parc infantil situat davant de l’Antiga Font del Cirerer.

 

Aquest gronxador és gentilesa de l’Associació de Comerç i Turisme de Sant Hilari després que la Federació de Comerç de la Selva hagi promogut una campanya per a la compra de gronxadors inclusius que s’han entregat a diversos consistoris de la comarca.

 

La iniciativa, gestionada a través de les associacions locals de comerciants, porta per nom “Tots els infants volen gronxar-se”, i ha consistit en la recaptació de donatius a través de diverses campanyes locals que han permès la compra dels gronxadors. També hi ha participat “Obra Social La Caixa”

 

Aquest tipus de gronxadors tenen com a objectiu potenciar la integració social dels nens i nenes amb mobilitat reduïda i compartir un espai, en el que sovint, es troben exclosos.

 

 

 

 

Notícies