18—06—2020

L’Ajuntament de Sant Hilari ha preparat una Festa de Sant Joan especial

La Regidoria de Festes ha dissenyat la celebració de la festa de Sant Joan atenent a les recomanacions de les autoritats sanitàries i a les normatives vigents previstes en el pla de desescalada.

L’Ajuntament de Sant Hilari ha preparat una Festa de Sant Joan especial

Aquest any s’aconsella una celebració de petit format, preferentment en entorns familiars i propers al domicili o al barri dels veïns i veïnes. Per tant, només es permetran aquelles activitats que garanteixin el compliment de les distàncies de seguretat entre les persones, i no es podran dur a terme celebracions massives ni les aglomeracions.

 

La festa a Sant Hilari comença el dimarts 23 amb la Cursa d’orientació a les 6 de la tarda des de la plaça Jacint Verdaguer  (circuits de 4 o 11 km). Preu 3€/persona. Per inscriure’s cal clicar aquí.

 

De 10 a 12 de la nit podeu animar la vostra revetlla amb la música de DJ PUIGDE a través del seu canal d’Instagram

Per aquells que vulgueu compartir la vostra particular revetlla i al mateix temps optar a algun premi podeu participar al concurs de fotografia a través d’instagram amb la temàtica “la teva revetlla” (més informació a les xarxes socials municipals).

 

El dimecres 24, dia de Sant Joan, a les 10 del matí podreu disfrutar a través de ràdio Sant Hilari d’una audició de sardanes “un passeig per la vida i obra de Miquel Tudela” amb la col·laboració de Miquel i Xavier Tudela.

També la mainada podrà gaudir,  a les 11 del matí i a la plaça Jacint Verdaguer, de l’espectacle infantil  “La lluna, la terra i el sol” a càrrec del grup Alquímia.

 

A partir de 2/4 d’1 del migdia el grup Els Trempats animaran amb la seva música els carrers del centre del poble (no és una cercavila)

 

Finalment tancarem les celebracions amb un concert  a càrrec del DUET AMALGAMA a les 6 de la tarda a la plaça Jacint Verdaguer.

 

Durant aquests propers dies es farà difusió a través dels Canals de comunicació de l’ajuntament de les recomanacions i mesures de seguretat per garantir una revetlla segura que s’han editat des del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya.

 

Aquest any junts però separats per tenir una revetlla segura!

Notícies