16—05—2020

L’Ajuntament de Sant Hilari facilita l’ampliació de les terrasses dels locals de restauració del municipi

Una mesura que pretén ajudar el retorn a l’activitat del sector i fomentar la dinamització del centre del municipi i millorar la vida social d’hilariencs i hilarienques.

L’Ajuntament de Sant Hilari facilita l’ampliació de les terrasses dels locals de restauració del municipi

L’Ajuntament de Sant Hilari, amb la voluntat de facilitar el retorn a l’activitat de bars, restaurants i cafeteries, tancats des de l’inici de la crisi, ha establert diferents mesures de suport al sector de la restauració.

 

El consistori facilita l’ampliació de les terrasses  durant aquest 2020 i dona llum verda a l’ampliació de l’espai per a taules i cadires sobre places, voreres o sobre la calçada, sempre amb el coneixement de l’Ajuntament i la corresponent validació, condicionada pel respecte a la mobilitat i l’accessibilitat de la ciutadania.

 

En tots els casos, s’ha de tenir en compte que el nou espai ocupat no impedeixi les entrades i sortides de vehicles als guals particulars ni el pas de veïns i veïnes a peu, com és habitual.

 

En paral·lel, els establiments no hauran de pagar la taxa d’ocupació de la via pública durant tot aquest any 2020. Aquesta ja va ser una de les primeres mesures de suport al sector que es van aprovar en el darrer Ple municipal del passat mes de març.

Aquestes actuacions ajudaran a la reactivació del sector, però també afavoriran la dinamització i recuperació de la vitalitat social del municipi.

 

Des de l’Ajuntament apel·lem a la responsabilitat, tant dels propietaris dels establiments com de la mateixa ciutadania, per respectar les normes de seguretat, i demanem el màxim suport per seguir les indicacions de les autoritats sanitàries en benefici de tots i totes.

Notícies