12—03—2020

L’Ajuntament de Sant Hilari estrena nova pàgina web

L’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm ha posat en marxa una nova pàgina web més accessible i funcional i adaptada a dispositius mòbils. El disseny ‘responsive’ permet accedir-hi des de qualsevol dispositiu, ja sigui un ordinador de sobre taula, una tauleta o bé un telèfon mòbil adaptant la visualització i accessibilitat de manera amigable i correcte.

L’Ajuntament de Sant Hilari estrena nova pàgina web

La nova web manté el domini santhilari.cat i està estructurada en 4 grans apartats: Ajuntament, Viu Sant Hilari, Àrees temàtiques i Turisme. A més, des del nou web municipal es potencia l’accés a la Seu de Govern Obert.

 

Aquest portal pretén ser una eina útil per la ciutadania de forma bidireccional. Ha d’esdevenir el lloc de referència de tots els veïns i veïnes de Sant Hilari per estar al dia de tots els avisos i notícies, així com una eina útil per a realitzar tràmits i gestions, informació d’activitats, d’equipaments, meteorològica, d’empreses o entitats, a més d’informació general i històrica del municipi. Destaca per la facilitat en la realització de serveis i tràmits en línia, tals com la instàncies, sol·licituds diverses, etc.

 

Especial atenció també a l’agenda d’actes i esdeveniments que s’actualitzen periòdicament informant de tots els tallers, sessions, formacions i altres activitats d’oci que es portin a terme al municipi. A més, inclou un butlletí digital, amb el qual, totes les persones que s’inscriguin rebran un recull de les notícies, actes i esdeveniments i avisos més destacats.

Per últim també s’ha dedicat un espai a les entitats del municipi i un altre adreçat a tots els serveis, comerços i empreses de Sant Hilari.

 

Us animem a donar-hi un cop d’ull, a dir-nos què us sembla per anar millorant-la i a inscriure-us al butlletí digital!

Notícies