04—05—2020

L’Ajuntament de Sant Hilari anuncia la suspensió de l’EMBRUIX 2020

L’Ajuntament de Sant Hilari ha fet saber, a través d’un comunicat de la regidoria de cultura,  que l’edició d’enguany de l’Embruix queda definitivament suspesa arran de la situació d’emergència sanitària que estem vivint.

L’Ajuntament de Sant Hilari anuncia la suspensió de l’EMBRUIX 2020

L’Embruix és una celebració molt estimada pels hilariencs i les hilarienques ja que són molts i moltes les persones i entitats que, des de la primera edició, hi participen convertint-la en una de les festes principals de la vila.

 

Enguany s’havia de celebrar la 12a edició que tenia previst, durant els dies 27 i 28 de juny, oferir espectacles, tallers i conferències per tots els gustos amb la representació del “Sàbat de bruixes, guilla que fuig!” el dissabte a la nit, com a activitat principal.

 

Per aquest 2020 s’havia constituït una comissió pròpia que s’encarregava d’organitzar, amb la col·laboració de l’Ajuntament,  aquest espectacle. Amb aquesta suspensió es comença ja a pensar en la tornada de l’Embruix aquest proper 2021, i des de l’Ajuntament s’anima a la comissió a continuar treballant per la propera edició amb les mateixes ganes i il·lusió que  ho ha fet fins ara.

Per últim, des de la mateixa comissió es recorda que si alguna persona està interessada en participar a la propera edició de l’Embruix es pot posar en contacte a través de l’adreça de correu electrònic  embruixsanthilari@gmail.com

 

Sant Hilari Sacalm ha vist com la situació d’emergència sanitària que estem vivint ha obligat a la suspensió d’activitats emblemàtiques, reconegudes i concorregudes com són la Setmana Santa i el Via Crucis Vivent, la Setmana de l’Esport, i ara, l’Embruix. Des de l’Ajuntament es segueix amb atenció l’evolució dels esdeveniments per prendre les decisions més adequades, sempre prioritzant la seguretat i la salut de les persones, davant la organització de les diferents festes i celebracions del municipi.

Notícies