22—05—2020

L’Ajuntament de Sant Hilari amplia fins a 6 les places del projecte Feina Jove 2020

La Regidoria de Joventut, com a mesura de suport als i les joves més vulnerables, crea 2 places més al projecte Feina Jove 2020.

L’Ajuntament de Sant Hilari amplia fins a 6 les places del projecte Feina Jove 2020

El projecte “Feina Jove” és una acció prioritària per l’equip de govern per fer front a la taxa d’atur juvenil i les dificultats que tenen actualment els joves per accedir al mercat laboral i més ara, arran de la situació d’incertesa i inestabilitat econòmica generada per la pandèmia del COVID-19.

 

Feina Jove és un projecte formatiu i laboral dirigit a joves d’entre 16 i 25 anys i té com a objectiu millorar l’ocupabilitat dels joves de Sant Hilari i facilitar l’acompanyament en l’entrada al món laboral en un entorn proper.

 

En els darrers anys s’oferien 4 places per la contractació de joves hilariencs/ques durant els mesos d’estiu (juliol i agost). Enguany l’Ajuntament ha decidit incorporar 2 places més per així poder donar opcions a més joves i concretament a joves en situació de vulnerabilitat. Els llocs de treball que s’ofereixen són: auxiliar de peó de brigada (dues places), auxiliar de turisme (una plaça), auxiliar d’animador sociocultural (una plaça), auxiliar intercultural (una plaça) i auxiliar de biblioteca (una plaça).

 

La contractació serà en règim laboral temporal amb una jornada de 20 hores setmanals distribuïdes de dilluns a divendres, adaptant els horaris als llocs de treball específics.

 

Les sol·licituds es poden tramitar fins el dia 19 de juny a les 24h clicant aquí o bé es pot presentar una instància genèrica a l’Ajuntament de Sant Hilari.

A continuació pots consultar les bases.

 

Per qualsevol aclariment, podeu contactar a mdonadeu@santhilari.cat o al telèfon 621 20 72 27.

Documents adjunts

Notícies