22—10—2021

L’Ajuntament de Sant Hilari aconsegueix un preu més assequible per als serveis funeraris

Durant el ple d’ahir es va explicar el preu exclusiu a Sant Hilari que han negociat el consistori i Mémora Serveis Funeraris

L’Ajuntament de Sant Hilari aconsegueix un preu més assequible per als serveis funeraris

Ja es pot fer oficial que l’Ajuntament de Sant Hilari ha aconseguit que els serveis funeraris siguin més econòmics, amb un preu inferior als 2.850 euros.

 

Per tirar endavant la negociació, l’equip de govern hi ha posat tots els seus esforços, ja que consideraven que era una qüestió primordial. L’objectiu és que els hilariencs i hilarienques tinguin un preu més assequible a l’hora d’enterrar els seus difunts.

 

Mémora Serveis Funeraris ha acceptat oferir un servei amb un preu exclusiu per a la població de Sant Hilari i l’Ajuntament ha contribuït a fer-ho possible amb la rebaixa d’algunes taxes municipals.

 

Cal puntualitzar que per tenir aquest preu, els habitants de Sant Hilari han de sol·licitar-ho expressament, ja que la funerària disposa de tot un ventall de tarifes.

 

Pel que fa al transcurs del Ple Ordinari Municipal va comptar amb l’aprovació de tots els acords, amb només una abstenció en un dels punts.

 

Es van aprovar definitivament les taxes de cementiri, així com la licitació per al contracte de concessió dels serveis d’explotació, gestió i manteniment integrals de les instal·lacions esportives del municipi.

 

També es va parlar del sistema tributari per l’any vinent. Hi haurà una bonificació del 50% de l’IBI per als propietaris que instal·lin plaques fotovoltaiques i una del 15% a les persones que facin compostatge.

 

El bon índex de reciclatge permetrà que la taxa d’escombraries per l’any 2022 s’apugi amb un percentatge menor que la resta d’impostos. L’augment d’aquesta taxa serà de l’1,5%, mentre que la puja general serà del 2,5%.

 

Al canal de Youtube de l’Ajuntament podeu recuperar el Ple.

Notícies