03—07—2020

L’agenda mensual retorna aquest mes de juliol

L’agenda mensual editada per l’Ajuntament de Sant Hilari no es publicava des del passat mes de març a causa de l’estat d’alarma i el confinament pel COVID-19

L’agenda mensual retorna aquest mes de juliol

El passat mes de març s’anunciava que l’agenda mensual, que es reparteix cada mes a tots els domicilis del municipi, suspenia la seva edició a causa de l’estat d’alarma i el confinament.

 

Ara, una vegada suspès l’estat d’alarma i que el desconfinament ha entrat a la fase de represa de la normalitat, s’ha tornat a editar “l’agenda del mes” d’aquest juliol que arribarà a totes les llars durant les properes hores.

 

Malgrat el retorn progressiu cap a la normalitat, encara hi ha moltes activitats que no s’han reprès o bé algunes han retornat amb restriccions. Des de la mateixa agenda es recorda que, tan organitzadors com públic, han de seguir totes les indicacions de seguretat i prevenció que marquen les autoritats pertinents.

 

Cal recordar que les entitats que vulguin organitzar alguna activitat o esdeveniment ho han de comunicar a la casa de cultura a través del formulari que han rebut a través del correu electrònic.

Notícies