09—04—2021

La Setmana Santa en xifres

Les activitats familiars i a l’aire lliure programades per Setmana Santa han tingut una elevada participació

La Setmana Santa en xifres

Tenint en compte la situació per la covid-19 i l’anul·lació d’un dels esdeveniments més importants del poble com el Via Crucis Vivent, la Setmana Santa d’enguany ha comptat amb una elevada participació a les activitats alternatives que s’han organitzat.

 

Més de 130 persones han trobat els 15 ous de Pasqua amagats pel municipi i 75 famílies han portat el passaport de la ruta dels Boscos de les Guilleries a Can Rovira. En total hi havia nou punts diferents repartits pels boscos de les Guilleries on la gent podia trobar la pinça per marcar el passaport. Un 9% dels participants van portar el passaport amb només un punt marcat, un 26% amb dos, un 14% amb tres, un 11% amb quatre, un 11% amb cinc, un 3% amb set, un 9% amb vuit i un 18% amb nou. 

 

Els dos concerts que es van celebrar divendres i dissabte van tenir molt èxit. Hi van assistir unes 120 persones a cadascun, aproximadament. I a les activitats infantils de divendres i diumenge hi van participar un centenar de persones.

 

Pel que fa a visitants, l’Oficina de Turisme ha atès a unes 800 persones per donar-los informació turística, sense comptar les que entraven per visitar les exposicions del Via Crucis, que van ser més de 240. També s’han comptat més de 100 visitants al Museu Guilleries.

 

El Centre Artesà de la Torneria havia d’obrir divendres i dissabte al matí d’onze a una del migdia, però com que divendres al matí hi va haver força afluència de gent, van decidir obrir també dissabte a la tarda. Hi van assistir unes 80 persones durant els tres dies d’obertura.

 

Pel que fa a pernoctacions, els hotels han tingut una ocupació del 90% i els allotjaments rurals, del 100%. A l’àrea d’autocaravanes hi ha fet nit una mitjana de 28 caravanes diàriament.

Notícies