06—04—2020

La Regidoria d’Esports promou l’activitat física des de casa, durant el confinament

Coincidint amb el Dia Mundial de l’Activitat Física s’ofereixen diferents sessions dirigides per fer activitat física des de casa.

La Regidoria d’Esports promou l’activitat física des de casa, durant el confinament

Avui, dilluns 6 d’abril és el Dia Mundial de l’Activitat Física. Des de l’Ajuntament i des del Centre Esportiu Municipal de Sant Hilari, us volem incentivar i recomanar de fer esport des de casa.

 

Passem uns dies complicats sense poder moure’ns gaire però no per això hem de deixar de cuidar-nos, ans el contrari. Des de la regidoria d’esports, considerem que és molt important que mantinguem el cos actiu i és per això que us proposem 3 sessions dels tècnics instructors del Centre Esportiu Municipal per poder seguir des de casa. Aquestes sessions són d’intensitat i tipologies diferents, pensades per arribar a tot tipus de públic, i les podeu fer a qualsevol moment del dia.

 

Estigueu atents i atentes perquè anirem afegint més activitats!

 

Proposta 1. Sessió d’estiraments per a tots els públics. Exercicis per millorar la flexibilitat i la mobilitat articular. Ideal com a complement de qualsevol activitat de més esforç. Aconsellable seguir-ho regularment. Cliqueu per veure la sessió:

Instructora: Cristina Mimó

VIDEO

 

Proposta 2. Sessió de Tonificació. Exercicis localitzats específics per reforçar i millorar el to muscular. Adaptada a tots els nivells.

Instructor: Isaac Riera

VIDEO

 

Proposta 3. Sessió de Bodycombat. Millora el sistema cardiovascular, la resistència respiratòria, incrementa la força i la flexibilitat combinat amb diferents exercicis. És una sessió del programa Les Mills.

Instructora: Maria Villacrosa

VIDEO

 

Proposta 4. Sessió d’estiraments per a tots els públics. Exercicis per millorar la flexibilitat i la mobilitat articular. Ideal com a complement de qualsevol activitat de més esforç. Aconsellable seguir-los regularment.
Instructor: Roger Garriga
Proposta 5. SH’BAM. Sessió aeròbica amb combinació de diferents tipus de dances i ritmes. Treball cardiovascular.
Instructora: Estel Bayés
Proposta 6. HIPOPRESSIUS. Mètodes posturals i respiratoris per millorar la postura, reducció del perímetre de la cintura, rehabilitació de la faixa abdominal després de l’embaràs i reducció de problemes d’esquena, entre d’altres. Basat en el treball abdominal.
Instructora: Cristina Mimó

Proposta 7 – Bodybalance (flexibilitat)
Entrenament inspirat en el Ioga, el Tai Chi i el Pilates que millora la flexibilitat i la força
Instructora: Cristina Mimó
VIDEO

Proposta 8 – Espíning
Ciclisme amb bicileta estàtica indicat per millorar el sistema cardiovascular i el to muscular al ritme de la música
Instructor: Isaac Riera
VIDEO

 

Proposta 9 – Tonificació
Exercicis localitzats específics per reforçar i millorar el to muscular
Instructor: Roger Garriga
VIDEO

Notícies