27—06—2020

La primera edició del Trivial de Sant Hilari ja té guanyador

Durant aquest episodi de confinament, des de l’Ajuntament de Sant Hilari, es va posar en marxa a través de la pàgina web un joc de preguntes sobre el municipi.

La primera edició del Trivial de Sant Hilari ja té guanyador

Durant amés de 2 mesos de confinament, el Trivial de Sant Hilari ha plantejat un total de 100 preguntes relacionades amb el municipi, la nostra història, els personatges més rellevants, algunes curiositats, actualitat, llegendes… D’aquesta manera aquest “trivial” tenia l’objectiu per una banda, d’entretenir durant el dur confinament, i per l’altra fomentar el coneixement i la recerca sobre Sant Hilari.

 

Els i les participants han demostrat un molt bon nivell i molta igualtat, arribant en aquest darrer bloc de 10 preguntes amb uns primers llocs de la classificació molt apretats.

 

Finalment el millor ha estat XCA que, amb 99 encerts i tan sols una errada, s’ha proclamat vencedor d’aquesta primera edició del trivial de Sant Hilari. Enhorabona!

 

Des de l’Oficina de Turisme de Can Rovira ens posarem en contacte en breu amb els 3 primers classificats  (primer XCA amb 99 punts, segon Gil Jumbert amb 97 punts i empat en el tercer lloc entre Emma i Quim OG amb 96 punts) per fer l’entrega dels premis.

 

A la següent imatge pots veure els 10 primers classificats.

Notícies