11—05—2020

La preinscripció escolar per infantil, primària i ESO serà del 13 al 22 de maig

El període pels alumnes de batxillerat serà del 27 de maig al 3 de juny

La preinscripció escolar per infantil, primària i ESO serà del 13 al 22 de maig

Enguany, a causa de les circumstàncies extraordinàries per la covid-19, es promou la preinscripció telemàtica, i el tràmit es podrà fer tot online.

S’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per utilitzar  el formulari telemàtic i enviar la documentació necessària -escanejada o fotografiada- mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre.

 

Els centres hauran de penjar a Internet la màxima informació del seu projecte educatiu per compensar la falta de portes obertes.

 

El tràmit de la preinscripció es podrà fer tot de forma telemàtica, a través del següent portal http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/.

 

Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic, i amb l’objectiu de garantir l’equitat, es preveu que disposin d’uns dies per poder lliurar les seves sol·licituds de forma presencial. Així, la preinscripció presencial estarà disponible a partir del 19 de maig i fins el 22 de maig inclòs. Per a fer-ho, caldrà demanar cita prèvia per telèfon, al centre que les famílies hagin escollit en primera opció.

 

Aquelles famílies que finalment optin per la preinscripció presencial hauran de seguir totes les recomanacions per la prevenció de contagis.

 

A continuació us adjuntem la informació relativa a les escoles del nostre municipi.

Notícies