29—11—2021

La màgia de Nadal a Sant Hilari

Activitats nadalenques per a tothom: des de l’encesa de llums fins a la nit de Reis

La màgia de Nadal a Sant Hilari

L’encesa de llums donarà el tret de sortida a les festes nadalenques a Sant Hilari aquest dissabte, 4 de desembre. A les 5 hi haurà l’actuació de Jaume Barris i a partir de les 6 es podrà presenciar la il·luminació del poble mentre us convidem a una xocolata calenta.

 

Els llums de Nadal fan créixer la màgia d’uns dies especials. Els barris del poble tindran els seus arbres decorats i hi haurà tions a les places. Tot a punt per viure aquestes festes amb il·lusió!

 

Des de les regidories de Joventut i de Festes s’han preparat activitats per a tothom, pensant sobretot en els més petits i petites. Durant quatre dies hi haurà el Parc Infantil de Nadal (PIN), es farà cagar el tió el dia 24 i el carter reial esperarà els infants a Can Rovira, del 27 al 29 de desembre, per recollir tots els seus desitjos. Els patges reials visitaran les cases del poble i finalment arribarà l’esperada cavalcada amb la presència dels tres reis d’Orient.

 

La música omplirà les festes amb concerts de Veus Alegres, la Coral del Casal dels Avis, l’Orquestra Jove de la Selva i el Cor Lutiana, entre altres. També tindrem el tradicional teatre de Nadal amb l’estrena de l’obra Enigmàtic al Teatre Catalunya i les exposicions de diorames a l’església i a Can Rovira.

 

L’Ajuntament de Sant Hilari desitja que passeu molt bones festes!

Notícies