01—12—2020

La Fundació .cat, en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili, engega el projecte formatiu de capacitació en identitat digital “jo .cat” per enfortir les competències digitals de persones treballadores desocupades

El projecte jo .cat, dirigit a persones que hagin assolit un certificat ACTIC i estiguin en situació atur, pretén oferir les eines necessàries per ser més visibles a Internet

La Fundació .cat, en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili, engega el projecte formatiu de capacitació en identitat digital “jo .cat” per enfortir les competències digitals de persones treballadores desocupades

La Fundació .cat presenta el projecte jo .cat, un programa formatiu de capacitació en identitat digital. En col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili (URV) i amb el suport del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, jo .cat neix amb l’objectiu d’enfortir les competències digitals de les persones en situació d’atur i que hagin assolit un certificat ACTIC (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació) de la Generalitat de Catalunya.

 

Aquesta formació, de 40 hores de durada i 100% online, pretén facilitar eines i competències perquè els participants puguin crear-se la seva pròpia identitat digital.

 

Quina és la nostra petjada a Internet? Què diuen de nosaltres els buscadors? La nostra marca personal està ben representada a Internet? Actualment, Internet és clau en la configuració de la nostra marca personal, és un aparador, un espai que ens descriu. La identitat digital és, per tant, el nostre currículum online més immediat.

 

I aquí és on recau la importància del jo .cat. Aquest curs tracta conceptes tan importants com la reputació digital, la creació de la nostra identitat a la xarxa o fins i tot ensenya a millorar-la per assegurar-nos que a Internet apareix el que realment volem que vegin de nosaltres les empreses i puguem ser molt més visibles a la xarxa.

El projecte finalitza amb la creació d’un espai web i un correu electrònic amb el domini .cat.

 

El curs és totalment gratuït i els 1.000 primers inscrits obtindran el domini .cat i l’allotjament web a 0€. Les inscripcions es duran a terme a través d’aquest enllaç. Els interessants podran assistir a una sessió informativa sobre el curs el proper 3 de desembre i es poden inscriure al web de la Fundació .cat.

 

Notícies