02—07—2024

La Comissió d’Igualtat impulsa un projecte de confecció de mantes per abrigar els tions aquest Nadal

Fins al 17 de juliol podeu fer donació de roba o apuntar-vos al grup per ajudar a cosir

La Comissió d’Igualtat impulsa un projecte de confecció de mantes per abrigar els tions aquest Nadal

La Comissió d’Igualtat de Sant Hilari Sacalm està constituïda per persones tècniques municipals, representants d’entitats i ciutadania i té l’objectiu d’introduir la mirada de les dones en totes les actuacions que es planifiquen a l’àmbit municipal.

 

En aquest sentit, un grup de dones del poble, amb el suport i la supervisió de la Comissió d’Igualtat, han decidit confeccionar les mantes que abrigaran els tions aquest Nadal. La idea és crear un espai compartit on tothom que vulgui, d’edat, procedència i motivacions diverses, es trobi per cosir.

 

Si sabeu cosir, fer mitja, ganxet o patchwork, us podeu afegir al grup enviant un correu electrònic a mirazola@santhilari.cat. Si no en sabeu, però teniu ganes de col·laborar, us hi podeu apuntar igualment i us n’ensenyaran.

 

La pròxima reunió és el dimecres 17 de juliol a les 3 de la tarda a la Casa de Cultura.

 

Per altra banda, també és benvinguda la col·laboració en la donació de les següents peces de roba que tingueu per casa i no utilitzeu: texans, camises de franel·la, camises de quadres i llana. Cal que la roba estigui neta i hi haurà un punt de recollida a la Casa de Cultura fins al dimecres 17 de juliol.

Notícies