03—12—2020

La col·laboració entre el cossos de Vigilants Municipals i Mossos d’Esquadra permet la detenció d’un lladre a Sant Hilari.

La col·laboració de la ciutadania ha estat clau per a l’èxit d’aquesta operació.

La col·laboració entre el cossos de Vigilants Municipals i Mossos d’Esquadra permet la detenció  d’un lladre a Sant Hilari.

Aquest passat dimarts a la tarda el cos de Mossos d’Esquadra va detenir l’autor d’un robatori a Sant Hilari, després que el cos de vigilants municipals del municipi detectés i fes seguiment a un vehicle sospitós. Cal destacar que la col·laboració ciutadana ha estat clau per a poder detenir aquest presumpte lladre.

 

En aquests darrers dies, els veïns  i les veïnes de Sant Hilari hem viscut amb preocupació  una onada de robatoris a diversos habitatges del municipi, que es va iniciar al barri del Petrinxo i que va acabar aquest dimarts al carrer de la piscina.

 

Des d’un primer moment, el cos de vigilants municipals ha estat en contacte amb Mossos d’Esquadra per col·laborar en la investigació d’aquests robatoris i per a poder identificar-ne els possibles autors.

 

El passat 27 de novembre, tant l’ajuntament com els vigilants municipals de Sant Hilari van dirigir un missatge a la població, a través de les xarxes socials,  informant d’aquesta onada de robatoris, demanant a la ciutadania que s’extremessin les precaucions i que contactessin amb els vigilants municipals davant de qualsevol sospita.

 

La informació de la ciutadania va permetre als vigilants fer el seguiment d’un vehicle que, finalment, va acabar amb la detenció d’un individu, mentre que altres dos van poder fugir. Tot indica que aquests delinqüents haurien estat els autors dels robatoris a 10 habitatges del municipi en els darrers dies.

Ara, les investigacions dels Mossos d’Esquadra continuen per identificar la resta d’autors d’aquests robatoris.

 

Des de l’Ajuntament volem manifestar l’agraïment als Vigilants Municipals per la seva tasca i a la ciutadania per la seva col·laboració, així com reiterar el missatge de prudència i precaució i animar a contactar amb els agents del municipi davant de qualsevol actitud sospitosa.

Notícies