15—10—2020

La campanya de suport al comerç local “guanya tu, guanyem tots” s’allarga fins a final d’any.

“Guanya tu, guanyem tots” la campanya que, des del passat juliol i a través de vals regal, promou la reactivació i dinamització econòmica del sector comercial del municipi, s’allarga fins a final d’any.

La campanya de suport al comerç local “guanya tu, guanyem tots” s’allarga fins a final d’any.

La campanya “guanya tu, guanyem tots” que posava en marxa l’Ajuntament de Sant Hilari el passat mes de juliol, no finalitzarà durant aquest mes d’octubre, tal i com estava previst inicialment, sinó que s’allargarà fins a final d’any.

 

Per aquest motiu, aquells ciutadans que tinguin algun val de descompte podran bescanviar-lo també durant aquest darrer trimestre de l’any. De la mateixa manera, aquells comerços que acumulin vals regal podran fer-ne l’entrega a Can Rovira fins a final d’any.

 

L’Ajuntament de Sant Hilari ha destinat més de 12.000€ que, repartits en vals regal, ha esdevingut un suport tant a la ciutadania com al sector comercial i, conseqüentment, a l’economia del propi municipi, fet que s’evidencia en el mateix eslògan de la campanya “Guanya tu, guanyem tots”. Aquesta mesura, a part de ser una injecció econòmica pel sector, fomenta la reactivació econòmica del comerç local i posar en valor la compra de proximitat.

 

Aquesta acció s’emmarca dins les línies d’ajut que la regidoria de promoció econòmica ha desenvolupat per a pal·liar la crisi econòmica actual a conseqüència de la pandèmia del Covid-19.

 

En total l’Ajuntament de Sant Hilari ha previst una primera inversió de més de 130.000€ que ha d’ajudar al municipi a pal·liar els efectes d’aquesta crisis sanitària, social i econòmica.

 

Notícies