22—03—2022

La biblioteca Soledat Ridaura s’uneix al projecte Labdoo

La biblioteca serà punt de recollida d’ordinadors portàtils i tauletes en desús per afavorir l’educació d’infants necessitats

La biblioteca Soledat Ridaura s’uneix al projecte Labdoo

La biblioteca Soledat Ridaura s’ha adherit al projecte Labdoo i recollirà ordinadors portàtils i tauletes per contribuïr en l’educació dels més necessitats.

 

Les Biblioteques Públiques de Catalunya s’afegeixen a la campanya de reciclatge de Labdoo, una plataforma sense ànim de lucre que opera a tot el món per proveir de dispositius electrònics a escoles d’arreu del món. Així es contribueix amb el canvi climàtic i també és una manera de lluitar contra la bretxa digital.

 

Els criteris de recollida són els següents:

 

  • Ha de funcionar (que l’aparell arrenqui)
  • Ha de tenir 1 giga de RAM
  • Ha d’incloure el carregador

 

Labdoo ha estat reconeguda per la UNESCO com una organització que “ajuda a promocionar els principis, els valors i les pràctiques del desenvolupament sostenible en tots els aspectes de l’educació i l’aprenentatge”. La causa de Labdoo contribueix a l’assoliment de diversos objectius de desenvolupament sostenible, però sobretot la prioritat és afavorir l’accés a l’educació en entorns de pobresa i protegir el planeta del canvi climàtic.

Documents adjunts

Notícies