16—04—2020

Joves, no esteu sols/es!

L’Espai Jove facilita informació referent a ajudes i mesures de suport a joves per afrontar la difícil situació generada arran de la pandèmia del COVID-19.

Joves, no esteu sols/es!

La situació que estem vivint no és agradable per ningú i esperem que ben aviat tornem a la normalitat. Des de l’Espai Jove de Sant Hilari procurem oferir totes les ajudes que estan al nostre abast per tal que pugueu afrontar aquesta situació de la millor manera possible.

 

No pots pagar el lloguer o la hipoteca perquè t’has quedat a l’atur?

Si a causa del COVID-19 us heu quedat en situació d’atur o en ERTO i teniu dificultats per pagar el lloguer o la hipoteca, podeu demanar una moratòria i no haver de pagar durant l’estat d’alarma. La Generalitat ha posat a l’abast dels joves una Assessoria d’habitatge per a joves per atendre totes les preguntes que tingueu en aquest tema.

 

És hora de decidir què faràs el curs vinent i no ho tens clar?

A l’Espai Jove et podem orientar des de casa, donant-te a conèixer totes les opcions que tens per tal que puguis escollir el camí més adequat a les teves inquietuds.

 

Necessites una feina per quan acabi el confinament?

Ara és un bon moment per millorar les teves eines per a la recerca de feina. Tenir un bon currículum, una carta de presentació, estar preparat per a les entrevistes i conèixer els recursos web per a la recerca, son imprescindibles per tenir èxit a l’hora de buscar feina. Des de l’Espai Jove et podem ajudar en tot aquest procés.

 

Se t’està fent una muntanya el confinament? No estàs bé amb els pares? Trobes molt a faltar els/les amics/gues o el/la nòvio/a?

Sàpigues que no estàs sol/a, la xarxa que tens continua essent-hi. Aprendre a gestionar les emocions d’aquests dies no és fàcil. Per això si necessites parlar, compartir el que et passa i que t’ajudem a millorar la teva tranquil·litat pots comptar amb nosaltres!

 

Guia per a trobar-hi sentit.

 

Trobes a faltar els concerts, la biblioteca, el cinema, el teatre?

La cultura no s’atura malgrat les circumstàncies. Tens concerts, teatre, circ, biblioteca virtual online per poder gaudir-la igualment! #confinamusic, #confinart #Laculturaacasa

A més, si ets artista i estàs patint la situació, la Generalitat ha desenvolupat un Pla de Rescat cultural.

 

Estàs convivint amb la teva parella però no et sens segura?

Si com a dona et sens insegura a casa perquè estàs patint agressions, ets víctima de violència masclista. No dubtis en contactar-nos o trucar al 900 900 120/671 778 540. #Noestassola

 

 

ESTEM AQUÍ PEL QUE NECESSITIS!!!

 621 20 72 27  Marina

 @espaijoveshs

 tecnicjoventut@santhilari.cat 

Notícies