17—08—2022

Ja tenim l’entrada del poble renovada

S’ha creat una gran font de rebuda amb set raigs i s’ha enjardinat l’entrada amb dos espais que representen la diversitat de paisatges de les Guilleries

Ja tenim l’entrada del poble renovada

Després d’uns mesos d’obres, l’entrada del poble ja llueix com a símbol de benvinguda a les Guilleries. Aquest espai de rebuda al municipi vol ser un reflex de la diversitat paisatgística del territori. En una part hi ha un bosc més mediterrani amb alzines i arboços i, en una altra, tenim un bosc més humit amb freixes i faigs i avellaners.

Un altre element destacat a Sant Hilari són les fonts i les aigües i per això s’ha creat una gran font de rebuda on, a través d’un circuit tancat d’aigua, set raigs donen la benvinguda a les persones que arriben al nostre municipi. Aquesta obra s’ha realitzat, en concordança amb la marca turística, utilitzant la pedra característica de la zona.

 

Tot aquest espai s’ha enjardinat partint d’una proposta de l’Escola Agrària i Forestal de Santa Coloma de Farners i, just abans d’arreglar l’entrada, es van fer unes obres a tot l’eix principal, gràcies a l’acord amb la Generalitat pel traspàs de la carretera d’Arbúcies. Es va arreglar l’asfaltatge de tot el tram, es van fer millores de seguretat viària amb passos elevats i, concretament a la zona d’entrada del poble, es van habilitar voreres i es va substituir el mur que hi havia per un de gabió de pedra.

Notícies