16—01—2020

IV edició premis fòrum de recerca a Sant Hilari

El 14 de Gener del 2020 es van lliurar els premis de recerca en la 4rta edició. L’objectiu d’aquest concurs és promoure la recerca en totes les àrees de coneixement implicant tots els agents que conformen la comunitat educativa per motivar i recolzar a l’alumnat i als centres.

IV edició premis fòrum de recerca a Sant Hilari

Amb el lliurament d’aquests premis es decideix quins seran els dos representants de l’Institut Anton Busquets i Punset de Sant Hilari Sacalm a la sisena edició de la Mostra de Treballs de Recerca de la Selva.

 

Com a novetat, aquest any es va realitzar l’acta de l’entrega de premis amb la dinamització dels alumnes de l’Institut: Guillem Bosch i Mar Morera; seguidament, es van tocar dues peces musical i vocals a càrrec de diferents alumnes i mestres, juntament amb diferents lectures en veu alta. Després els diferents membres del tribunal: Joan Ramon Veneciana (alcalde), Georgina Vilà (Regidora d’educació), Anna Guix (tutora segon de batxillerat), Anna Vilalta (tutora primer de batxillerat) i Santi Roura (llicenciat i doctorat en Bioquímica), van intervenir fent les aportacions pertinents dels diferents treballs presentats.

 

Per a finalitzar l’acte, es va fer un piscolabis per poder celebrar aquesta mostra de treballs amb tant de nivell per part de tots els alumnes!

 

Per acabar, només cal dir que els quatre treballs seleccionats van ser : Estudi de l’eficàcia de diferents substrats i llevats en la fermentació alcohòlica de l’Estel Carreras Tornés, Influència de l’alimentació en la quantitat de proteïnes dels ous de les gallines ponedores de la Clara Peracaula Estragués, Les petxines dentals de l’Anna Juan Cortina, i, finalment, El fenomen influencer d’en Sergi Linares Valls.

Els dos primers varen ser els guanyadors. Moltes Felicitats!

Notícies