24—11—2022

L’Institut Anton Busquets i Punset i l’Ajuntament de Sant Hilari demanaran la creació d’un nou Cicle Formatiu de Grau Mitjà

Obrim una enquesta per a joves de 15 anys o més per conèixer el seu interès sobre la creació del CFGM “Aprofitament i conservació del medi natural” a Sant Hilari

L’Institut Anton Busquets i Punset i l’Ajuntament de Sant Hilari demanaran la creació d’un nou Cicle Formatiu de Grau Mitjà

L’Ajuntament de Sant Hilari i l’Institut Anton Busquets i Punset demanaran al Departament d’Educació que es faci el nou Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) “Aprofitament i conservació del medi natural” a Sant Hilari.

 

Per tal d’acabar de definir el projecte que es presentarà al Departament, demanem que els i les joves de 15 anys o més responguin una enquesta que estarà activa fins al dimecres 30 de novembre:

 

enquesta-cfgm

 

La implantació d’aquest CFGM seria un pas endavant pel jovent, tant del municipi com dels voltants, i donaria sentit a la feina que s’està fent des del Pla Educatiu d’Entorn.

 

La formació postobligatòria és molt important per donar continuïtat als estudis iniciats a Sant Hilari i seria un avantatge que els joves poguessin continuar formant-se a casa seva. Aquests estudis permetrien escollir un itinerari concret per seguir estudiant o accedir directament al món laboral.

 

La voluntat de l’institut i el consistori és que aquest sigui un projecte de poble que s’ajusti a les necessitats i oportunitats que ofereix Sant Hilari, és a dir, que sigui profitós per als joves, per al teixit educatiu i per a les empreses del sector.

Notícies