24—09—2020

Importants millores a les instal·lacions esportives de Sant Hilari

En aquests darrers mesos s’han realitzat actuacions de reparació i millora, al pavelló d’esports, al camp de futbol i a les piscines exteriors i interiors de Sant Hilari.

 

Importants millores a les instal·lacions esportives de Sant Hilari

L’Ajuntament de Sant Hilari ha realitzat diverses octuacions als equipaments esportius del municipi.

La de més embergadura ha estat el canvi de la coberta de la piscina interior eliminant definitivament els problemes de condensació i filtració que han tingut un cost aproximat de 220000€. Al mateix temps s’ha substituit el sistema de desinfecció de l’aigua per un que utilitza raigs ultraviolats aconseguint un ambient menys corrosiu ja que reduieix l’ús de clor i estalvia recursos.

A la piscina exterior l’actuació ha consistit en la reconstrucció del mur perimetral que es va esfondrar a causa del temporal Glòria, el replantat de la gespa i canvis de filtres.

Al pavelló les millores s’han centrat en canviar el parquet, reparació de les filtracions del sostre, pintar parets i vestuaris.

També s’ha actuat al camp de futbol, amb la substitució de les proteccions.

 

Aquesta ha estat una important inversió a les instal·lacions esportives municipals i l’ajuntament preveu una segona fase d’actuacions en un futur proper, per què tots i totes poguem gaudir de l’activitat esportiva al municipi, en unes bones instal·lacions.

 

Notícies