08—08—2020

I tu, ja has votat als pressupostos participatius?

Durant els primers 15 dies del període de votació han participat ja més de 250 hilariencs i hilarienques.

L’Ajuntament ha previst diversos espais per poder votar de forma presencial.

I tu, ja has votat als pressupostos participatius?

Des del passat 20 de juliol, els hilariencs i les hialrienques majors de 16 anys i empadronats al municipi, podem participar i escollir el projecte que més ens agrada, dels pressupostos participatius 2020.

 

El sistema de votacions d’enguany és el de “cistella de la compra” que permet escollir una o diverses propostes sense superar el topall dels 50000€ previstos. El termini finalitza el proper 23 d’agost.

 

Per emetre el vot cal accedir a la web https://participa.santhilari.cat i registrar-se. Aquest ja s’ha convertit, en poc més d’un any, en l’espai de la participació al municipi, ja que ha acollit les votacions pels pressupostos participatius 2019, l’enquesta de valoració de la passada Festa Major, el procés participatius per l’elaboració del Pla Local de Joventut o les votacions per escollir el nom de la biblioteca municipal.

 

En aquesta ocasió, l’Ajuntament ofereix també uns punts per les votacions presencials que estaran a l’Ajuntament i a casa de cultura cada dia o bé a la plaça “porxada” els diumenges 9 i 16  d’agost d’10 del matí a 1 del migdia. (imprescindible portar el DNI).

 

Notícies