25—02—2023

Homenatge a l’atleta Carmen Valero

La Sala Noble ha acollit un emotiu homenatge a la primera atleta estatal que va participar en uns Jocs Olímpics

Homenatge a l’atleta Carmen Valero

Ahir vam viure un bonic homenatge a Carme Valero, una atleta referent del nostre país que ha guanyat campionats nacionals i internacionals. La regidoria d’Esports ha organitzat aquest acte amb motiu del 39è Cros de Sant Hilari que tindrà lloc diumenge.

 

Va ser la primera dona de l’estat en participar en uns Jocs Olímpics (Montreal, 1976) i just a principis d’aquella dècada corria el cros de Sant Hilari. Ahir va portar una copa de fusta feta per torners locals guanyada al nostre municipi.

 

Després d’una taula rodona amb altres personalitats destacades del món de l’atletisme (José Manuel Abascal, Pere Casacuberta, Pere Arco, Sergio Heredia i Josep Maria Antentas), l’alcalde, atletes hilariencs i el pastisser Lluc Crusellas van entregar obsequis de record a l’homenatjada.

 

Just abans d’anar a la Sala Noble, els atletes van firmar el llibre d’honor de l’Ajuntament de Sant Hilari. L’alcalde de Gurb, Josep Casassas, que també va assistir a l’acte, va entregar el llibre ‘Gurb. Un poble arrelat a la terra’ a l’alcalde de Sant Hilari, que li va regalar a ell ‘Històries de les Guilleries’.

 

La Selva TV en va fer aquest reportatge:

Notícies