24—04—2024

Propostes obertes per als guardons de la Setmana de l’Esport

Fins al 3 de maig podeu proposar esportistes, equips i clubs esportius de Sant Hilari que optin al Mèrit Esportiu, Èxit esportiu de l’any i Valors de l’esport

Propostes obertes per als guardons de la Setmana de l’Esport

Durant la Setmana de l’Esport, que tindrà lloc del 25 de maig al 5 de juny, es farà entrega de medalles a esportistes locals que poden ser guardonats en diferents categories.

 

La presentació de candidatures podrà realitzar-se per part de qualsevol ciutadà, entitat o institució municipal que ho consideri oportú, mitjançant el formulari adjunt en aquesta publicació o al Centre Esportiu Municipal.

 

El període de presentació de les candidatures proposades serà del dimecres 24 d’abril al divendres 3 de maig de 2024 a les 14:30h.

 

Mèrit Esportiu

 

La “Medalla al mèrit esportiu” serà entregada a la persona/col·lectiu que per la seva trajectòria ha promogut l’esport i ha aportat tots els valors que es poden transmetre. Constància, dedicació, compromís o amor per l’esport són una sèrie de premisses que es valoren en aquest guardó.

 

Èxit esportiu de l’any

 

L’“Èxit esportiu de l’any” serà entregat a la persona, equip o grup esportiu que hagi assolit una fita important durant la temporada 2023/24.

 

Valors de l’esport

 

El guardó als “Valors de l’Esport” serà entregat a la persona, equip o grup esportiu que per la seva actitud de realçar els valors de l’esport, com poden ser la superació, la constància, l’esforç, el compromís, el companyerisme o l’esportivitat.

 

Trobareu les bases amb tots els requisits i els formularis de proposta de candidats/es a continuació.

Notícies