15—10—2021

II Fòrum Sèlvans sobre la valorització dels boscos

L’alcalde hi ha participat explicant un projecte que uneix Sèlvans, Font Vella i l’Ajuntament de Sant Hilari

II Fòrum Sèlvans sobre la valorització dels boscos

L’alcalde Joan Ramon Veciana ha participat en el II Fòrum organitzat per Sèlvans i l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallarols sobre la preservació dels boscos i recursos naturals i ha exposat un projecte que uneix Sèlvans, Font Vella i l’Ajuntament de Sant Hilari amb l’objectiu de fer de les Guilleries un espai més sostenible.

 

Ha valorat molt positivament el fet que Font Vella faci una aposta ferma pel medi ambient i que per fer-ho compti amb una associació del territori com Sèlvans. Han impulsat accions per compensar les emissions de CO₂ i pretenen aplicar plans de biodiversitat i de valorització dels boscos que envolten l’aigua i els pous.

 

Les ponències havien de ser breus i amb aquesta conclusió ha finalitzat la intervenció de l’alcalde: “Les administracions públiques hem de donar exemple en la preservació del medi ambient i no hem de tenir por a fer accions valentes perquè tot allò que sigui beneficiós per al territori, al final acaba sent beneficiós per als ciutadans. Per tant, ho hem de fer. I que les empreses tampoc no tinguin por de fer una aposta valenta per la valorització del territori, perquè això també els hi dona importància i credibilitat com a empresa.”

Documents adjunts

Notícies