25—03—2020

Font Vella, compromís social a Sant Hilari Sacalm

Font Vella, la marca d’aigua mineral del grup Danone ofereix aigua per les necessitats socials del municipi.

Font Vella, compromís social a Sant Hilari Sacalm

L’empresa del grup Danone, amb una planta situada al bell mig de la capital de les Guilleries ha fet una donació inicial de 1350 litres d’aigua, que l’Ajuntament distribuirà a través d’entitats socials i amb la validació de l’equip de serveis socials, a les famílies que més ho necessitin.

 

Font Vella, una vegada més ha demostrat el seu compromís i solidaritat amb el municipi i amb aquells que més ho necessiten i manté contacte amb l’Ajuntament per si cal col·laboració, sobretot aquests dies en que la situació és més complicada degut a l’estat d’alarma decretat amb motiu de la pandèmia del COVID-19.

A part de  la marca d’aigua mineral, han estat diverses les mostres de compromís i generositat de molts hilariencs i hilarienquesa títol individual o col·lectius i empreses, els que s’han posat a disposició del consistori per donar suport en el que convingui en aquests moments d’emergència.

 

La pressió, aquests dies recau en els serveis d’emergència i aquells que treballen per mantenir serveis essencials per la ciutadania (personal sanitari, cossos de policia, equips de neteja, etc…) però les mostres de suport d’empreses com Font Vella o de ciutadans a títol individual, sense dubte tenen un valor incalculable, ja que es preveuen dies encara més difícils i serà la solidaritat i la generositat qui farà que Sant Hilari superi aquesta greu crisis. Entre tots #fempoble.

Notícies