03—06—2024

Festa de cloenda de la Setmana de l’Esport 2024

Durant l’acte es va fer un reconeixement als esportistes locals i l’entrega de guardons al Mèrit Esportiu, a l’Èxit Esportiu de l’any i als Valors de l’Esport

Festa de cloenda de la Setmana de l’Esport 2024

La Setmana de l’Esport va cloure el passat diumenge amb una gran festa després d’una setmana plena d’activitats organitzades per entitats esportives locals.

 

L’acte va comptar amb les exhibicions de la secció de Rítmica i Ballet del Centre Esportiu Municipal, del Club Patí Sant Josep i del Club Patinatge Artístic Tona.

 

I enmig de les exhibicions es van entregar els reconeixements a tots els esportistes que han tingut èxits destacats durant l’últim any i els guardons escollits per la Taula Sectorial d’Esports de Sant Hilari, que són aquests tres:

 

GUARDÓ ALS VALORS DE L’ESPORT: Sofia Basela Berengueras

 

Aquest és un guardó que va més enllà de guanyar o entrenar moltes hores i que pretén ressaltar una actitud, una manera d’encarar la vida. La guardonada és un exemple que demostra que tenir uns hàbits saludables ajuda a viure amb molta més qualitat de vida. La Sofia Vasela és la usuària més gran del Centre Esportiu Municipal i aquest any que ha fet 90 anys continua amb una energia admirable.

 

GUARDÓ A L’ÈXIT ESPORTIU DE L’ANY: Helena Campmajó Martínez, Lara Pérez Fàbregas i Laia-Zhu Gutiérrez García

 

És un reconeixement a unes esportistes hilarienques que amb esforç, constància i molta dedicació han aconseguit una fita esportiva rellevant. L’Helena Campmajó, la Lara Pérez i la Laia-Zhu Gutiérrez van aconseguir pujar al 3r esglaó del podi del Campionat del món de Grups de xou gran amb el Club Patinatge Artístic Tona.

 

MEDALLA AL MÈRIT ESPORTIU: Joan Mas Almeda

 

Un guardó que valora una trajectòria impecable en el món de l’esport local. Fa unes dècades no hi havia molta oferta esportiva de formació, però de seguida es va agafar al futbol perquè era bon jugador. També va ser un atleta destacat i, entre altres mèrits, va ser campió de Girona en els 400 metres llisos en els campionats disputats a Palamós. Uns anys més tard es va introduir en el tenis, l’esquaix i el pàdel, aconseguint ser un esportista molt destacat d’aquestes modalitats, guanyant diferents tornejos locals i comarcals. També va fer classes de tenis al col·legi de forma desinteressada i ha format part de la junta del Club Tennis Sant Hilari en dues ocasions.

Notícies